Beurstraining

“Duurzaam contact maken op de beursvloer”

Neemt u deel aan de Business Beurs van het Maasvallei Netwerk en wilt u een maximaal, duurzaam resultaat uit uw deelname en/ of bezoek?

Bent u of één van uw collega’s regelmatig te vinden op beurzen, maar hebt u het gevoel dat u niet alles uit de beursbezoeken haalt?

Dan is onze beurstraining precies wat u zoekt!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens onze praktische hands-on training leert u alle belangrijke punten van netwerken op de beursvloer, zoals:

  • Houding, gedrag en communicatie
  • Etiquette
  • Onderscheidend zijn en herinneringen maken
  • Handgebruik en houding
  • Oprecht zijn en luisteren
  • Wie is de ander en hoe benadert u die?
  • Welke oplossing kunt u bieden?
  • Van babbel naar een persoonlijk gesprek en een warme voorsprong
  • Opvolging na de beurs

Daarnaast besteden we aandacht aan de specifieke uitdagingen van de beursvloer en leert u hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Onze trainers hebben uitstekende ervaring in de verkoop en hebben zelf vele beurzen bezocht en georganiseerd. Zij delen hun expertise graag met u!

Voor wie is de training?

De beurstraining is geschikt voor iedereen die regelmatig op beurzen te vinden is of van plan is om deel te nemen aan een beurs. Of u nu een ervaren salesprofessional bent of net begint in de sales, onze training biedt waardevolle en concrete handvatten om succesvol te zijn op de beursvloer.

Daarnaast bieden we ook trainingen voor accountmanagers, verkopers en sales, als u interesse hebt in de voortgang van de beurs. Wij gaan graag in gesprek met u!

 

Praktische informatie

De beurstraining vindt plaats op 20 april 2023, in het Van der Valk hotel Cuijck. De training begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Daarnaast bieden we een uur coaching on the job op de beursvloer van 16:00 uur tot 17:00 uur.

 

De kosten voor de beurstraining bedragen €129 per persoon excl.btw. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Tijdens de ochtend zorgen wij voor koffie en thee, de lunch is niet inbegrepen.

Als dank voor deelname, ontvangt een voucher/presentje ter waarde van €498 te gebruiken voor een o-meting op uw eigen dienstverlening. 

Schrijf u hieronder in!

Wij ontmoeten u graag op 20 April.

Aanmelding / inschrijven

Hierbij meld ik mij aan voor:

10 + 9 =