Coaching- en trainingsprogramma’s  

Het loopbaanontwikkelprogramma volgens de PACT-methode© biedt medewerkers coaching en training op hun persoonlijke loopbaanontwikkeling.

Doel:

Het aanreiken van een mentorprogramma biedt medewerkers, naast de bestaande HR-ondersteuning, een persoonlijke coach. De persoonlijke coach kan inspelen op onderliggende zaken die niet direct zichtbaar in het normale werkproces. Het aanbieden van handvatten om eigen regie te hebben over de loopbaanontwikkeling resulteert in perspectief, verbondenheid aan de werkgever en meer gepassioneerde medewerkers. 

Onderwerpen:

Op onderwerpen als werkgeluk, persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid, de veranderende wereld en het nieuwe werken, werk- privébalans wordt het gesprek aangegaan en gepersonaliseerde scholing ingezet.

Het mentorprogramma biedt medewerkers gebruik te maken van een loopbaan- en ontwikkelgesprekken met een mentor, waarin besproken wordt welke ontwikkelbehoefte er noodzakelijk is, opgevolgd door training of een coaching on het job om het geleerde praktisch toe te passen. 

Incompany is dit programma ook te volgen. Wij bespreken graag de SLIM-subsidie mogelijkheden met u. Deze regeling biedt u de mogelijkheid om tot 80% van de kosten te besparen op dit traject. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

Young Talent Loopbaanontwikkelprogramma

Life & Career skills 

starter, student, hulpkracht

Ontdek jouw unieke talenten om zowel in je carrière als op persoonlijk vlak het maximale resultaat te bereiken. 

 

Young Professional Loopbaanontwikkelprogramma

Career Skills

tot 3 jaar werkervaring

Maak werk van je ambities! Ontwikkel een sterk zelfvertrouwen, leer jezelf kennen. Ontwikkel sterke communicatieve vaardigheden om je carrièredoelstelling te bereiken.

Professional Loopbaanontwikkelprogramma

Personal business Career Skills

3 jaar of meer werkervaring 

Krijg inzicht in je persoonlijk leiderschap, leer deze in te zetten op professioneel en privé vlak.