Klanten vertellen

Onze trainingen en coaching trajecten brengen al meer dan 16+ jaar een maximale versnelling en verbetering in performance op de werkvloer en in uw organisatie

Coaching bedrijf
Sales training

Bedrijfstrainingen en coaching

Als u op zoek bent naar uitmuntende bedrijfstrainingen en coaching, dan bent u aan het juiste adres. Onze missie is om u en uw team naar nieuwe hoogten te leiden, uw efficiëntie te verhogen en een omgeving te creëren waarin iedereen op zijn best kan presteren. Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat trainingen en coaching aanbiedt – wij zijn uw strategische partner die u ondersteunt in uw streven naar groei en succes.

Meerdere bedrijven sterker gemaakt

Projecten waar wij echt trots op zijn!

In het verleden hebben wij de trainingen ‘verkoopbasis’ en ‘coachen en leidinggeven’ gedaan met Bon A Pact. Enkel positieve reacties van de deelnemers gekregen. De trainers zijn professioneel, super enthousiast en kennen het bedrijf goed waardoor zij weten waar de nadruk op moet worden gelegd bij een training, dit scheelt een hoop tijd omdat Bon A Pact eigenlijk al weet van er wordt verwacht.

Betrokken, gedreven en enthousiast instaat medewerkers in beweging te krijgen door een actieve en duidelijke benadering.

Media Markt

De training en coaching wordt door Bon a Pact met veel passie, humor en doortastendheid gegeven. Inhoudelijk op het gebied van klantgerichtheid en ervarend leren is Bon a Pact erg sterk. Bij cursussen wordt ingespeeld op persoonlijke behoeften en niveau, waarbij de lijn van de cursus wordt aangehouden. Bon A Pact biedt service op maat en kan een goede koppeling maken met de visie van de organisatie. Het is een trainingsbureau dat gericht is op samenwerking en daardoor een prettige partner.

Brabantzorg

Wij zijn met Bon a Pact in contact gekomen omdat we als bedrijf wilden evalueren of we onze organisatie wel goed hebben opgebouwd.

In de voor ons gunstige periode hebben we de training kunnen opzetten, hierbij is uitgekomen dat helderheid en duidelijkheid naar elkaar voor ons van belang zijn.Maar opvallend ook wat er leeft bij je medewerkers, positief en negatief.

 

Na de training heb je een compleet beeld van je organisatie. Fouten en ergernissen worden benoemd en daar kun je mee aan de slag.

 

Tevens krijgt elke medewerker Tips waar hij/ zij aan kan en moet gaan werken. Voor onze onderneming heeft dit positief uitgepakt, het was voor ons TOP.

Bon A Pact helpt en ondersteunt op alle niveaus binnen onze vestiging. Door haar professionele en duidelijke aanpak groeit elk project wat ze aanpakt. De trainer, Eugenie weet waar ze over praat en kan door middel van simpele en doordachte uitleg de vinger op de gevoelige plek leggen. 

Bon A Pact geeft je inzichten en helpt daarbij om je bedrijf te laten groeien. Tools waarmee je aan de slag kunt voor jezelf en voor je medewerkers. Heel erg zinvol.