Trainingen

"Ontdek onze veelzijdige bedrijfstrainingen"

Grondige succesformule

Gegarandeerd werkplezier

Blijvend succes

Vanaf prijs

€249 per persoon excl.btw

Coaching bedrijf

Wat andere over ons zeggen

“Door mijn mensen te begeleiden in huns sterke en ook hun ontwikkelpunten kan ik mijn team nog beter inzetten op onze gezamenlijke doelstelling”

“Ik heb nu een goed beeld waar als team onze krachten en ontwikkelpunten liggen”

“Het heeft mij het inzicht gegeven dat mijn teamleden door de juiste motivatie naar boven te halen meer kunnen als dat ik en zijzelf gedacht hadden te kunnen behalen”

Onze toptrainingen

Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

  • ontwikkel je leiderschap 
  • Blijf stressvrij in complexe omgevingen.

    Je begrijp beter wat je motiveert om optimaal te presteren en werkgelukkig te zijn.

1K2A3098

Verkoop Plus

  • Leer optimaal klantenbinding te maken.
  • Verhoog de service en sales. 

Stop met verkopen, start met relaties maken.

Ik en mijn Team

  • Maak maximaal gebruik van ieders teamlid zijn kwaliteiten.
  • ga prettiger samenwerken met je team en bereik daardoor grotere doelen.

       Een sterke aanpakt begint bij een sterk team.

Bedrijfstrainingen en de PACT-methode©

In de hedendaagse dynamische bedrijfswereld is het cruciaal om niet alleen bij te blijven, maar ook vooruit te lopen. Bij Bon A Pact begrijpen we dit, en daarom hebben we de PACT-methode© ontwikkeld; een unieke benadering die alle componenten van succes bevat.

Bon A Pact gaat samen met u voor een toekomstbestendige organisatie. We streven naar een duurzame relatie tussen alle elementen die in verbinding staan met uw bedrijf. Iedere relatie begint met het sluiten van een pact. Een pact dat ervoor zorgt dat u performance verbetering terugkrijgt voor uw inzet, wat uiteindelijke resulteert in duurzame groei.

PACT-methode©

De PACT-methode© is niet zomaar een methode; het is een filosofie, een belofte, een manier van werken die leidt tot betere performance en groei. Ieder component van de PACT-methode© is feilloos verweven binnen ons op maat gesneden trainings- en coachingstraject. Bon A PACT reikt u de vier pijlers van het kompas aan op gebied van houding en gedrag.

Wij sluiten graag een Bon A Pact met u, zoals u na onze trajecten ook met uw klanten afsluit. Onze bedrijfstrainingen, gebaseerd op de PACT-methode©, zijn niet alleen gericht op het nu, maar ook op de toekomst. Wij willen u en uw team niet alleen vandaag helpen slagen, maar ook morgen, volgend jaar, en daarna.

Investeer in uw organisatie’s toekomst met onze bedrijfstrainingen en de PACT-methode©. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een pact kunnen sluiten voor uw duurzame groei.