Persoonlijk effectiviteit

"Sterker worden begint bij zelfkennis"

Volgens Inisghts Discovery© een diepere inkijk in jezelf

Krijg een beter begrip wat jou motiveert

Maak de volgende stap naar meer werkgeluk en een vitaler leven

Vanaf prijs

€249 per persoon excl.btw

Coaching bedrijf
Bedrijfscoaching

Wat andere over ons zeggen

“Door mezelf te herkennen in de verschillende typeringen en de daarbij behorende omschrijvingen heb ik een breder beeld gekregen over wat ik prettig vind in zowel mijn professionele als privé omgeving”

“Deze training heeft mij geleerd waarom ik in sommige situaties beter functioneer als in andere en wat ik zelf kan doen om hier verandering in aan te brengen”

Individuele en groepstrainingen

Of u nu de voorkeur geeft aan individuele aandacht of de dynamiek van een groepssetting, onze persoonlijke effectiviteits training biedt het allemaal. Elke sessie is zorgvuldig ontworpen om uw unieke kwaliteiten te benadrukken en ze om te zetten in praktische vaardigheden die u dagelijks kunt gebruiken.

Ontgrendel uw potentie met Bon a Pact's unieke PACT-methode©

Bij Bon a Pact, zijn we gepassioneerd over het transformeren van professionals in buitengewone leiders en efficiënte individuen. Onze bewezen PACT-methode© is ontworpen om u te helpen uw passie te (her)ontdekken, de overstap te maken naar actie, een verbinding te leggen met uw innerlijke drijfveren en dit alles met toewijding vast te houden. Wij zijn uw betrouwbare partner in persoonlijke effectiviteit trainingen en leiderschapsontwikkeling.

De kracht van Insights® Discovery

In onze trainingen persoonlijke effectiviteit, integreren we het Insights® Discovery profiel, dat essentieel inzicht biedt in uw persoonlijkheid, sterke punten, en valkuilen. Dit krachtige instrument helpt individuen en teams hun persoonlijke effectiviteit significant te verbeteren door een beter zelfbegrip en teamdynamiek.

In-house teamontwikkeling

Naast individuele trajecten bieden we ook ‘In House’ trainingen aan, waarbij we uw afdeling meenemen op een ontdekkingsreis met Insights® Discovery. Deze sessies zijn ideaal voor het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit binnen teams, het versterken van teambanden en het verhogen van de algemene productiviteit en tevredenheid op de werkvloer.